happy new year 2018

Milica Pavlović otvoreno o plastičnim operacijama

Milica Pavlović važi za jednu od najseksepilnijih pjevačica na estradi, ali i za jednu od rijetkih koja se nije podvrgla hiruškim intervencijama. Ona za “Blic” kaže da nije pobornik takvog načina uljepšavanja.

– Nisam radila nijednu estetsku korekciju na sebi i još ne želim to da radim. Smatram da nema potrebe da nešto mijenjam na sebi, a obično nesigurni ljudi odlučuju da se podvrgnu plastičnoj operaciji. Jednom kada nešto korigujete onda stalno želite još. Više sam pobornik da se dobra zadnjica i vitko tijelo mogu dobiti treningom, a ne na stolu za operacije. Međutim, jedan prijatelj mi je rekao da u životu moram da pazim šta govorim jer riječi su najopasnije. Ko zna, možda u nekim pedesetim godinama ipak legnem na taj sto – kroz osmjeh poručuje Milica, koja će ovo ljeto provesti uglavnom radno.

– Ne znam koliko ću imati vremena da se odmaram jer imam veliki broj zakazanih nastupa i obaveza. Voljela bih kada se sve to završi da odem nekoliko dana sa drugaricama na neku egzotičnu destinaciju – kaže Pavlovićka, a s obzirom na to da prijateljice vodi na odmor, pitali smo je šta je sa jačom polovinom.

– Ljeto je i sama sam. Nemam dečka i uživam dok sam sama – otkriva pjevačica.

(Blic)

KOMENTARI