MILAN PRIJAVIO SEVERINU ZA NASILJE U PORODICI

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina pjevačice Severine Kojić i Milana Popovića se nastavlja i dobija nove filmske zaplete. Biznismen je ponovo morao da reaguje.

Popović je navodno prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznijela na račun oca svog djeteta i time izvršila porodično nasilje.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, go.narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem… Pored ovih uvreda, u mejlu stoji i pjevačicina prijetnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po go.narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bijednik i nula od čovjeka.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i prijetnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

Ovo je bila kap koja je prelila čašu pa je Popović odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i nasljednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke. Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtjev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog djeteta uz zahtjev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu djeteta.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI