Miki Kolašinac poručuje: Vjerujte u ljubav i slušajte “Dugo, dugo smo se tražili” (VIDEO)

Vjera u pravu ljubav je bila presudna u odabiru nove pjesme Mikija Kolašinca “Dugo,dugo smo se tražili” koju je izdao za Grand produkciju. Kolašinac je oko sebe okupio pravi tim profesionalaca koji su se potrudili da pjesma zvuči baš onako kako je sam pjevać očekivao.
-Jedni od najboljih u regionu su autori ove predivne pjesme: Tešo Mrkonjić tekstopisac, Josip Matić koji je uradio muziku. Endži Mavrić aranžman, kaže Miki.

Grand produkcija na čelu sa Goranom Šljivićem odgovorna je za ekranizaciju pjesme koja je dočarala priču u pjesmi tako da kada poslušamo pjesmu i pogledamo spot doživimo je na još uvjerljiviji način. 

Opuštena atmosfera: Miki, Goran Šljivić i Endži Mavrić

– Snimanje spota organizovano je u Villi na Dedinju u Beogradu.  Manekenka koja se pojavljuje u spotu je internacionalni Top model. Do saradnje sa Grandom je došlo kroz poznanstvo sa Endžijem Mavrićem koji je glavni muzički urednik Grand produkcije. Kasnije je ta saradnja prerasla u pravo prijateljstvo između mene, Endžija i Gorana Šljivića direktora Grand televizije.
Da je pjesma “Dugo, dugo smo se tražili” veoma dobro prošla kod publike govori i činjenica da je nekoliko puta bila HIT dana i HIT nedjelje na mnogim TV i radio stanicama u regionu.

-Vjerujte u ljubav i slušajte “Dugo,dugo smo se tražili” poručuje Miki Kolašinac.

(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI