Miki Đuričić priznao: “Vozio sam bez dozvole”!

Učesnik rijaliti programa “Zadruga” Miki Đuričić juče je u ranim jutarnjim satima doživio saobraćajnu nezgodu kod mjesta Obrež, u kojoj je zadobio nekoliko preloma duž karlične kosti.
Kako je “Blic” juče i pisao, Mikiju je dan prije nesreće pisana i prijava zbog vožnje bez posjedovanja vozačke dozvole. Istu stvar konstatovala je i policija koja je došla na lice mjesta kako bi obavila uviđaj poslije saobraćajne nezgode koja se dogodila. Naša saznanja potvrdio je i sam Miki Đuričić koji se trenutno nalazi na VMA.

– Nemam dozvolu, ali vozim već toliko dugo. Nisam imao nikakvih problema i sve sebi kažem da hoću da polažem i nikako da to završim. Iz ove perspekitve sam odlučio da neću više uopšte ni da vozim auto, već da ću isključivo da idem biciklom. Nekada sam znao da iz Kupinova dođem do Beograda – priča za “Blic” Đuričić i dodatno opisuje kako je došlo do saobraćajne nezgode.
– Cijeli dan sam radio, vitlao sam sa kumom po Zemunu, tražio neke majstore. Došao kući oko 10, pola 11. Onda se čuo sa nekim drugim majstorom, zvao me da dođem kod njega da mi završi neki posao. Otišao kod majstora, bio premoren i zaspao za volanom. Onda sam udario u ćupriju i sve ostalo znate. Trebalo je lijepo da zaustavim auto, a ne ovo da se desi, ali šta je tu je. Dok je došla Hitna pomoć, izašao sam sam iz automobila – izjaviljuje Miki.

Sa druge strane, Miki otkriva kakvo je njegovo zdravstveno stanje danas, samo dan nakon udesa:

– Dobro sam, moram da mirujem. Neće morati operacija, imam ekstenziju. Moraću narednih mjesec dana da provedem u bolnici, ali bitno da je glava na ramenima – poručuje Miki.
Podsjećanja radi, 2014. godine Miki je bio takođe uhvaćen bez vozačke dozovole, ali tada je fizički nasrnuo na pripadnike policije zbog čega je bio krivično gonjen. Naime, on je u martu pomenute godine priveden u policijsku stanicu zato što takođe nije posjedovao vozačku dozvolu i što je nakon završetka fudbalske utakmice Kupinovo – Radnički u Kupinovu napao policiju. Tokom meča verbalno je vrijeđao policajce, a po završetku utakmice, pokušao i fizički da ih napadne, zbog čega mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI