Miki diskvalifikovan: Suzani “opalio” šamar, Nadeždu udarao štakama (VIDEO)

Miki Đuričić jutros je opalio šamar Suzani Perović, a zatim je, poludio od bijesa, štakama pretukao svoju bivšu rijaliti djevojku, Nadeždu Biljić.
Biljićka je stradala ni kriva ni dužna, čak mu je i rekla da je ostavi na miru, a on joj je prišao i tri puta pljunuo u lice prije nego što ju je izudarao, samo zato da bi bio diskvalifikovan iz “Zadruge”. Time je Đuričić postavio nove standarde u nasilničkom ponašanju u rijalitiju. Komentari na društvenim mrežama povodom ovog incidenta pljušte, a mnogi se slažu da je to tužan kraj jedne višedecenijske rijaliti karijere. Nažalost, s obzirom na Đuričićevu skolnost nasilju, nekako i očekivan.

Podsjetimo, Đuričić je karijeru kred kamerama počeo u “Velikom bratu” 2006. godine, ali ga je poslije samo 15 dana napustio. Od tada, Đuričić defiluje kroz praktično sve rijalitije, a najčešće se njegov “nastup” završava tako što svojevoljno napusti program, ili prebije nekoga.

U “Velikom bratu” 2009. godine imao je veliki sukob sa Draganom Marinkovićem Macom, koga je zamalo pretukao. Tada je pobijedio i dobio 50.000 eura, ali ih je, prema sopstvenom priznanju, brzo potrošio, uglavnom na kocku.
Godine 2013. je ciglom gađao Jelenu Golubović. Pjevača Marka Vanilu je udario pesnicom u glavu. Diskvalifikovan je zbog bjekstva. Zatim, 2015. godine, zatekao se na Hepiju, u rijalitiju “Maldivi”, gdje je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Miki je izbačen i potpisao je Sporazum o priznanju krivice koji glasi da neće morati da provede šest mjeseci u zatvoru ukoliko ne učini novo krivično djelo u roku od dvije godine.

U prvoj “Zadruzi” je nasrnuo na Lepog Miću, a udario je žestok šamar Milanu Miloševiću. Udarao je Uroša Ćertića. U “Zadruzi 2” je prije posljednjeg incidenta iz sve snage udario Tomu Panića, i to s leđa.

Šamaranjem Suzane Perović i prebijanjem Nadežde Biljić, Đuričić je, na najprizemniji mogući način, završio svoj nasilnički pohod.
(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI