Mido Sućeska i “United band” ekranizovali “Magnet”: U spotu zanosna Vijetnamka (FOTO)

Nakon što je objavio svoju novu pjesmu “Magnet”, pjevač Mido Sućeska odlučio je istu i ekranizovati.

– Poslije sjajnih reakcija za moju novu pjesmu nije bilo puno dvojbe, krenuo sam sa snimanjem spota i okupio sjajnu ekipu. Spot su radila dva moja velika prijatelja Vahid Saltaga i Dino Delkić. Bilo je mnogo dobrih ideja, ali ih nismo uspjeli realizovati zbog velikih minusa u Americi, tako da smo se odlučili za zatvorenu varijantu snimanja što je također bio odličan potez. Snimali smo u prostoru na kojem se gradi jedan od najljepših bosanskih restorana u Americi “Epic restaurant & lounge” u St. Louisu vlasništvo jednog uspješnog biznismena koji je ujedno i spozor ovog projekta, ispričao nam je Mido.

Ono što je također interesantno je to što se u spotu pojavljuje prelijepa Vijetnamka pa nas je zanimalo ko je crnokosa ljepotica.

– Ona je vlasnica lanca frizerskih salona ovdje u saint louisu TJ Hair Nail and Spa, i drago mi je što je ovo prvi spot sa naših prostora u kojem se pojavljuje Vijetnamka.

Da je Mido krenuo u pobjedničko osvajanje estradne scene govori sve popularnija pjesma Magnet, ali i sam njegov pristup oko promocije, ali i to da je okupio izvrsne muzičare i oformio bend koji će ga ubuduće pratiti  “United band”.

-Da, to su zaista vrsni muzičari. Pored klavijaturiste Sabita Omerovića koji je odličan muzičar a i pjevač, najstariji član Senad Fajić Faja  je nekada davno prije rata svirao sa Željkom Bebekom i Nixonom gitaristom, a bubnjar Ado Užičanin je odradio mnogo nastupa sa velikim zvijezdama koje su pravile koncete po Americi.

Portal Estradnjaci će sasvim sigurno ekskluzivno objaviti novi spot “Magnet” i to vrlo brzo, a ovoj estradnoj ekipi želimo puno uspjeha u daljem radu, a do tada slušajte nnovu pjesmu.

 

 

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI