Mia Borisavljević opljačkana na snimanju spota

Mia Borisavljević je ubrzo poslije rođenja kćerke odlučila da se vrati u formu i odmah nastavi da se bavi svojom karijerom .Da vrijedno radi na novim pjesmama, govori i činjenica da je nedavno boravila u Beču gdje je snimala spot za pjesmu “Skandal” koja će uskoro ugledati svjetlost dana, a pred kamerama emisije “Premijera” ispričala je kakav su peh doživjeli:

– Bili smo u Beču, snimali smo spot. Bila je “Noć vještica” i malo smo opljačkani na snimanju spota. Nismo nosili pasoše sa sobom i sva sreća nisam neke bitne stvari nosila, čak ni telefon nije bio u torbici, ali bilo je nešto para i neki ključevi koji u Beču neće poslužiti (smjeh). Malo se na snimanju spota nešto dešavalo, pošto je bilo na ulici, bio je jedan baš dobar auto u sceni, svi su prišli da to gledaju, nismo provalili gdje smo spustili torbice i onda je svašta bilo, ali dobro. Bila je “Noć vještica”, tamo je bila prava ludnica tada – rekla je Mia.

Inače, Mia je za potrebe snimanja spota promjenila frizuru, a na to je najburnije reagovala njena kćerka Ema. – Ne prepoznaje me, ne priča sa nepoznatima (smjeh) – rekla je Mia.

(Hellomagazin)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI