Maya prodala 3.000 karata, a Severina samo 300!

Bosanska pjevačica napunila Halu sportova u Užicu, a Kebina snaha pjevala u praznom centru “Vai Tai” na Zlatiboru. Seve dala otkaz menadžeru Tomislavu Petroviću i zaposlila muža Igora da joj spasi karijeru


– Maja je u posljednjih godinu dana najtraženija pjevačica, u novembru je napunila beogradsku Arenu, a prošlog vikenda je oborila sve rekorde posjećenosti u Užicu. Hala sportova je 8. marta bila duple puna, Berovićku je tada slušalo više od 3.000 ljudi, i to uglavnom omladine – priča naš jedan poznati estradni menadžer, koji je zamolio da mu ne otkrivamo ime, i dodaje da je Severina iste večeri nastupala samo 24 kilometra dalje od Maje:

– Seve je imala koncert na Zlatiboru, u hali sportskog centra “Vai Tai”, koja može da primi do 2.000 gostiju. Ona je, međutim, te večeri prodala tek oko 300 karata. Uprkos lošem odzivu publike, Kojićka je dala sve od sebe na bini. Međutim, nakon koncerta ju je bio blam, pa nijednu sliku ni snimak nije objavila na svom Instagram profilu, da javnost ne bi vidjela da je pjevala u maltene praznom prostoru.

Žestoka svađa

Kako više ne bi imala ovakve pehove, Seve je dala otkaz svom menadžeru Tomislavu Petroviću, s kojim je sarađivala čak 17 godina!

Seve krka kajmak i pečenje

Hrvatska pjevačica je boravak na Zlatiboru iskoristila da proba tamošnje specijalitete.
– Jedva sam čekala da probam kajmak i pečenje sa Zlatibora – rekla je Severina.

– Njih dvoje su se žestoko posvađali, pale su teške riječi i uvrede – naveo je izvor za hrvatske medije. 

Seve je odmah našla zamjenu – zaposlila je muža Igora da joj vodi karijeru.
– Seve definitivno više ne sarađuje sa Tomicom, što je šok za sve ljude u njenom okruženju, jer oni nisu bili samo saradnici već i prijatelji. Ona je ubijeđena da će joj muž mnogo više pomoći u poslu, jer je radio kao sportski menadžer, išao je sa njom na sve tezge, sastanke i snimanja, učio je posao od Tomice, ali i od svog oca Kebe, koji se decenijama bavi muzikom – zaključuje izvor blizak pjevačici.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI