Maya Berović : Za duet sa Lukasom presudna je bila dobro pjesma!

Maya Berović žari i pali estradnom scenom, a dokaz za to su sve njeni nastupi za koje se uvijek traži karta više, ali i ponude od kolega za duet, koji dolaze sa svih strana. Ono za šta se popularna pjevačica odlučila je duetska pjesma sa Lukasom, a Maya tvrdi da nije bilo presudno to što je Lukas popularan pjevač, nego nešto skroz drugo.
„Od kada sam počela da se bavim ovim poslom, kod mene je presudna samo jedna stvar, a to je dobra pjesma. Kada je duet sa Lukasom u pitanju, pjesma koju mi je ponudila je bila presudna, jer da pjesma nije bila dobra, ne bi došlo ni do saradnje. Mislim da smo se odlično uklopili i da su nam se glasovi poklopili i iskreno jedva čekam da publika čuje pjesmu“, rekla nam je iskreno Maya.

Ipak, ovo nije bio prvi razgovor o saradnji između Maye i Lukasa, jer su oni o duetu pričali već prije par godina, ali do te saradnje nije došlo.
„Izgleda da je sve u svoje vrijeme ili u pravo vrijeme. Ko zna da li bi ta duetska pjesma, o kojoj smo pričali prije par godina bila uspješna. Nisu se kockice poklopile tada, ali sam sigurna da je ovo pravo vrijeme za jednu ozbiljnu duetsku pjesmu. Da li sam u pravu, vidjećemo i čuti za par dana“, sigurna je Maya.

(Star)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI