MARJANOVIĆ NAVUKAO JELENU DA SE SPUSTI NIZ NASIP I UBO JE U GLAVU! Detalji najnovije optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović.
Više javno tužilaštvo juče je dostavilo Višem sudu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, supruga ubijene pjevačice iz Borče, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo za koje je zaprijećena kazna do 40 godina zatvora.

Prema optužnici, Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini mjesta na kojem je pjevačica “Granda” usmrćena stajala njihova maloljetna kćerka.

Prema optužnici, Marjanović se je sa sada pokojnom suprugom i maloljetnom kćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa kćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino povjerenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu, navodi se u optužnici.

Kada su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu najprije ubo oštrim predmetom u glavu i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da bježi travnatom površinom. Tada je, prema optužnici, izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom joj je bila vezana kosa.
Međutim, Marjanović ju je sustigao, strgao joj je gornji dio trenerke, a potom joj opet zadao više udaraca u glavu, nanijevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Prije smrti Jelena je udahnula vodu iz kanala.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. Iz pritvora je pušten nakon deset mjeseci. Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već tri godine.

PET KLJUČNIH DOKAZA

1. Prema vještačenju koje je dostavljeno u tužilaštvo ukazano je na to da je biciklista M. R. zaista mogao da vidi Jelenu i njenog ubicu svega nekoliko minuta prije nego što je pjevačica brutalno ubijena.

2. Vještačenje mobilnog telefona Zorana Marjanovića pokazalo je da je njegov telefon u vrijeme ubistva njegove supruge bio isključen. To je stav vještaka telekomunikacije dostavljen tužilaštvu u Beogradu.

3. Krv ubijene Jelene Marjanović, iz nalaza koji je dostavljen u optužnici Biološkog fakulteta, nađena je u na zadnjem sjedištu “mercedesa” koji je u vrijeme zločina koristila porodica Marjanović.
4. Prostornovremenskim vještačenjem svih snimaka sigurnosnih kamera koji se nalaze na kući u Crvenki, svih kadrova koji gledaju na nasip, utvrđeno je da je Zoran sa suprugom i djetetom bio na njemu.

5. Bris DNK dostavljen je Biološkom fakultetu u Beogradu i uzet je sa ogrebotine na desnoj ruci Zorana Marjanovića, koji pokazuje da ga Jelena nije ogrebala.

(Glamurpress.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI