Marina Tucaković otkrila kako je JK pomagala svojoj majci tokom borbe sa teškom bolešću

Marina Tucaković ispričala je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić dali pravu bogatstvo za liječenje Divne Karleuše, koja je preminula u 61. godini života poslije borbe sa opakom bolešću.

– Jelena i Duško su potrošili mnogo novca na Divnino liječenje. Imala je najbolje lijekove i terapije, ali ni to nije pomoglo. Jelena mi je hvalila Duška, sve vrijeme je bio uz njih. Vodili su je na liječenje u Njemačku, pa u Grčku i Švajcarsku, a zatim u Tursku na najnovije imuno-terapije – rekla je Marina Tucaković za “Informer” i dodaje:

– Ne smijem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu – ističe autorka najvećih  hitova.
Marina je navela da je Jelena uložila svu svoju energiju kako bi pomogla Divni.

– Jelena je zaslužna za to što je Divna do posljednjeg dana bila veoma aktivna. Tjerala ju je da izlazi, da šeta.. Kad joj Divna kaže: “Nemam snage, moram u kolica”, ona je bodrila: “Ma možeš ti to”. Onda bi me pozvala i pitala me: “Kako to da mama nema snage?”, a ja joj objasnim: “Pa i ja kad nemam snage, sjednem u kolica. To je normalno”. Ma Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život – rekla je Marina Tucaković.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI