MARIJU KULIĆ HITNO IZVELI IZ ZADRUGE ZBOG NERVNOG SLOMA

Miljana Kulić je odgovarala na pitanja koja se odnose na njenu trudnoću, a onda je nastala žestoka svađa između Marije i Lepog Miće koji smatra da Zola treba da dobije šansu kod Miljane.


“Kakav Zola, od toga nema ništa, marš u p*čku materinu. Marš tamo, kakav Zola. Ko te bre pita? Ovdje se pitam ja i niko više. Ja sam to dijete čuvala, ja se pitam o njenom životu. Marš u p*čku materini. Moje dijete neće da propadne zbog tuđeg k*rca. Da se zarobi sa djecom, a dijete da čuva Marija. Od Zole nema ništa, odluku donosim ja. Sve što me poslušala uradila je kako treba, sve što nije, ispaštala je”, vikala je Marija.
“Nemaš ti tu da odlučuješ, ti si svoje rodila. Ja bih volio da Zola kaže javno, šta misli o svemu”, rekao je on.

“Ovo dijete ne dolazi u obzir, ne može ona to da izdrži. Neka pravi drugoj djeci, a ne ovoj ludoj Miljani”, vikala je Marija.

“Alo, čujete li šta priča žena pred milionima”, rekao je Lepi Mića.

“Svi govore da ja nisam sosobna za ovo. Neka dovedu psihijatra da provjere da li sam zdrava”, ubacila se Miljana.

“Đubre jedno, skratila si mi život trideset godina. Htjela sam da ti pomognem sa ovim jednim djetetom, a šta treba drugo, treće, peto da praviš”, rekla je Marija Miljani, a potom izašla napolje gdje joj je pozlilo, a odmah je tražila pomoć. Ona se sve vrijeme hvatala za glavu i govorila da je jako boli.

Odveli su je da joj ukažu pomoć, a Miljana je sjedila ispred sa zadrugarima.

“Ubiću se ako joj se nešto dogodi”, rekla je Miljana, a kasnije su iz produkcije javili da je sa Marijom sve u redu.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI