Marija ponizila Zolu: U lice Miljani sasula gorku istinu, pa zaplakala (VIDEO)

Marija Kulić i dalje ne može da prihvati činjenicu da je Miljana Kulić odlučila da rodi dijete koje je začela sa Lazarom Čolićem Zolom, kog ona iskreno ne podnosi i ne želi za zeta.

Marija je ronila suze dok je pričala kako ne želi da Miljanina djeca ispaštaju zbog njene nemarnosti i da ne želi unučiće koje neće živjeti pored oca.

Ja sam mislila da ćeš da se promijeniš kada postaneš majka. Ali ti se nisi promijenila, još gora si. Moj deda Jeremija i baba Savka će da idu da joj pomognu. Čovjek nema ni posao. On namjerno hoće da je odvede u Banja Luku. Nikada neću da dozvolim da mi ode Željko. Ne mogu da ga smislim. Moje zlato je moja radost. On mora da nađe posao, da dokaže da je sposoban. Šta treba djeca da krenu u školu, da ne znaju šta da napišu kad je tema ”Moj tata”. Ja sam moje rekla, nikada me nije poslušala – vikala je Marija.

Uvijek sam bila odgovorna. O čemu se ovdje radi. Uvijek sam bila odgovorna, čuvala sam. Ne znam šta ću, Željko i sada zove tatu – pričala je Miljana, pa zaplakala.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.


(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI