Marija Kulić prijavila Miljanu i Zolu – Traži starateljstvonad malim Željkom!

Miljana Kulić i Zola izašli su iz Zadruge i sele se iz grada u grad ne znajući gdje će da žive. Uglavnom su po hotelima, sa njima je i mali Željko, a kako STAR saznaje, Marija Kulić se neće smiriti dok unuka ne uzme kod sebe i dobije starateljstvo nad njim!
Ona je prijavila Miljanu Socijalnoj službi i navela da je ona nepodobna da bude staratelj djetetu, kao i da je Zola sklon porocima i rizičan da bude pored djeteta.

– Marija Kulić je u šoku i ogorčena na Miljanu. Ne može da vjeruje da je pobjegla sa djetetom usred noći iz rijalitija kako bi bila sa Zolom. Ona i dalje ostaje pri tome da Zola ne voli njenu kćerku i da je samo koristi jer je ostao bez i čega, izgubio je honorar i on nema od čega da živi. Oni su najprije pobjegli u Novi Sad, jer se Miljana plašila da će imati problem ako ode u Niš, međutim, mislim da se sada kriju negdje po Nišu – otkriva naš izvor i dodaje:

– Marija je nju zvala čim je pobjegla iz Zadruge i rekla joj da će joj napraviti pakao od života kako bi je urazumila, da su sestre i tata Siniša očajni i da niko ne želi da je vidi. Ma, svašta joj je rekla, bila je žena van sebe. Još kada je čula da postoji šansa da je opet trudna sa Zolom, tek tada je poludila. Siniša i Marija su išli u Socijalnu službu da prijave Miljanu i Zolu i da traže strateljstvo nad unukom Željkom. Marija je čak rekla da je Miljanino i Zolino dijete ne zanima, ali da Željka neće da im ostavi. Navela je u Socijalnoj službi da oni nisu sposobni da paze na Željka. Kako je sada ova frka oko korone i vanredno stanje, neće moći tako brzo da ide proces, ali velike su šanse da Marija ostvari svoj cilj i da joj pripadne mali Željko. Tek će da bude haos ako do toga dođe, jer ne znam kako će Miljana pristati na to da joj dijete bude u Nišu kod majke. Zola ne vjerujem da će da se buni mnogo, jer on se nije promijenio, koliko znam sve je isto kao prije godinu dana. Ne radi ništa, spava do pet, o djetetu brine Miljana – kaže izvor za STAR i objašnjava:
– Marija je sada u strahu i oko virusa i cijele situacije! Najviše je plaši za Željka, a još kad je vidjela sliku kako Zola i Miljana u nekim kolima piju pivo, a pozadi sjedi dijete, pao joj je mrak na oči. Čak je sačuvala tu sliku da ima kako bi pokazala socijalnoj radnici i rekla je to i Miljani koja je baš plakala i uplašila se. Inače, Marija je nakon ljekarske kontrole zbog svog zdravlja trebalo da se vrati u rijaliti, ali žena je izgleda odustala jer ne može ad bude mirna ako Željko nije sa njom. Ona jedino može opet u Zadrugu ako sa njom uđe i unuk. Navikla je da bude stalno sa djetetom, i ako je neko vodio računa o njemu to je bila ona, ona se postavila kao majka, a ne kao baba prema Željku, mada je sada sve još komplikovanije zbog epidemije virusa – naveo je izvor.

(Vipradar)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI