Marija Kulić ispričala gnusne detalje veze Miljane i Zole: “TJERAO JE DA KRADE NOVAC KOJI JE MALI ŽELJKO DOBIJAO ZA ROĐENDAN!”

Sinoć je Milan Milošević ugostio dvije pobjednice rijaliti programa Zadruga u emisiji “Narod pita”. Luna Đogani i Iva Grgurić progovorile su o temama koje zanimaju javnost, a gledaoci su se javljali uživo u program kako bi prokomentarisali njihovo ponašanje u rijalitiju i postavili im neko pitanje.
Miljana Kulić se uključila u program i otkrila da je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda je Marija Kulić otkrila šokantne detalje iz njihove veze.

– Danas mi je malo bolje, kako može da mi bude. Imam probleme sa njima, otkako su počeli ona i Zola. Postala je nemoguća. Juče mi je ispričale neke stvari. Luna kad je rekla majci u svađi sa Markom, sve je to istina. To je tako. Mnogo joj je para potrošio. Od djeteta uzimaju koje nema oca. Skratili su mi život. Divim se sebi kako Željka mogu da pazim, moram da budem sposobna za to dijete. Bog njoj neka je na pomoći. Ona se toliko izdeformisla, ne liči na sebe. Ko će njoj da pomogne, kako će da oslabi. Ne može da diše i hoda od debljine. Gledaš dijete kako propada. Ja sam mogla da umrem, ona bi nastavila sa njim. Ne može Milane, da se umiješa Siniša. Ona kad utuvi sebi u glavu, ne može joj niko ništa. Pričamo svaki dan. Tukli su se ona i Zola, tjereo je da krade novac, što je dobijao Željko za rođendan, da bi išao da kocka. Da vadi novac iz koverte, da bi ispalo da su ljudi došli bez pokloni. Muke su, da gledaš kao roditelj, a da ne možeš da učiniš ništa. Plašim se da će se pomiriti sa njim. Koliko je puta pisala svašta, ja njoj ne vjerujem ništa. Da sjedne golim d*petom na vrelu ringlu, ne vjerujem ništa. Kockarima pare u ruke da daš, nema gore. Ona je sa njim krenula da kocka, navukao ju je na to. Ponašala se kao nezrelo dijete kojim upravlja jedan konj. Ona je kriva za sve, ona je dozvoljavala. Koliko je on kriv, duplo krivlja je ona. Rekla mi je da se svađaju fejk, da bi on ušao u rijaliti, da bi vratio kockarske dugove. Nisu rijaliti samo svađe. Kome je zanimljivo da gleda Miljanu i Zolu da se svađaju? Nikome. Ništa nisam zgriješila u životu, mislim da će joj Bog pomoći na pravi put. Meni je krenuo kamen iz žuči – rekla je Marija kroz suze.
Detaljnije pogledajte u nastavku:

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI