Maloljetna Mina ucjenjivala dečka popularne pjevačice se*s snimcima i napravila mu pakao od života

Mina Vrbaški ne ucjenjuje samo Đeksona u rijalitiju Zadruga, već je to radila i bivšem dečku pjevačice Katarine Grujić. Ona je Nemanji tražila 5.000 eura kako ne bi objavila njihov snimak u kojem imaju odnos
– Ona se ljetos viđala sa Buhom, ali on nije želio ništa ozbiljno s njom, to je bila samo kres-kombinacija. Vidjeli su se nekoliko puta i onda je ona njemu rekla kako nema od čega da živi i pitala ga da joj da 5.000 eura kako bi pomogla svojoj bolesnoj baki, kojoj je novac neophodan za liječenje. Kada je Nemanja rekao da nema pare, ona ga je napala da je lažov, da ju je samo iskoristio i da ne želi da joj pomogne – rekao je Buhin drug za Svet i dodao:

– Zapravo, veoma slična priča Đeksonovoj, obojica su joj jasno stavila do znanja da ne žele ništa ozbilljno s njom, ali ona to ne želi da prihvati. Kada je Buha prestao da joj se javlja na telefon i odgovara na poruke, prijetila je kako će svim medijima proslediti njihov zajednički -snimak, ali baš ju je iznenadio odgovor koji je dobila. Nemanja joj je rekao da ga ne zanima snimak i da radi šta hoće, pa je odustala od te zamisli. Djevojci je stvarno potrebna pomoć, ona progoni ljude i prijeti kako će ih uništiti, a potom uništava sebe na sve moguće načine – završava Buhin drug.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI