Maja Berović najavila duet sa Lukasom

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice na ovim prostorima Maja Berović održala je sinoć koncert za pamćenje u Tuzli. Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” bila je na ovom spektaklu, a Maja je pred premijernim kamerama otkrila sve svoje impresije.
Osjećam se sjajno i uzbuđeno, jedva čekam da se razbacam po bini. Razmišljam o nekim normalnim stvarima, gdje mi je fotograf, gdje mi je mikrofon – rekla je pjevačica prije nego što je izašle pred publiku.

Nakon što se koncert završio, ona je vidno uzbuđena ponovo stala pred objektiv premijerne kamere i podijelila svoje prve utiske.

Tuzla je definitivno grad koji ima neku posebnu energiju, nastupala sam ovdje mnogo puta ali ovo večeras je bilo veličanstveno, jedno veče koje treba doživjeti. Ljudi osjete kada neko pjeva iz duše i kada voli to što radi – navela je Berovićka.

Ona je otrkila da je njen suprug Alen zadužen za organizaciju svakog njenog nastupa, te da je na njemu velika odgovornost.
Na njemu je velika odgovornost, ali je realan, kad nešto nije dobro on kaže “Nije dobro”. Mi se uvijek sporečkamo kad smo gladni, kad smo gladni – nismo svoji – rekla je Maja kroz osmijeh.

Ovom prilikom ona je najavila i svoj novi projekat, duetsku pjesmu koju sprema sa Acom Lukasom.

Lukas me je pozvao i rekao mi da ima sjajnu pjesmu za nas. On je čovjek kome ne možete da odolite, jer umije da prepozna hit i dobru pjesmu. Iznenadio me je prijatno, pjesma je sjajna. Sačekaću da on malo više kaže o toj pjesmi, spot nije još snimljen, razmišljamo kakav će biti. Pjesma je emotivna, nešto drugačije od onoga što publika očekuje od mene i od njega. To je široka pjesma, sa dušom i emocijom – otkrila je Maja kroz osmijeh.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI