Luna ponovo ulazi u “Zadrugu”?!

Luna Đogani ulazi u “Zadrugu 3”, saznaju beogradski mediji! Poslije njenog dečka Marka Miljkovića, koji se u rijaliti priključio u nedjelju, u Bijelu kuću se vraća i pobjednica prethodne sezone.
Prema informacijama, Đoganijeva će se na luksuzno imanje u Šimanovcima useliti za mjesec dana da bi pokušala da spasi pjevačku karijeru.

– Sve pare koje je je zaradila u “Zadruzi 2” Luna je potrošila za stan i pjesme. Spiskala je svih 120.000 eura! Na desetine hiljada eura uložila je u pjesme i spotove, a to joj se nije isplatilo, pa je u debelom minusu. Očajna je jer je u posljednja dva mjeseca imala samo tri nastupa. I ona i Marko su još prije početka “Zadruge 3” pozvani da se ponovo takmiče, pa su sad riješili da iskoriste tu šansu. Mada je govorila da nikad ne bi bila u rijalitiju sa ocem Gagijem, novac ju je natjerao da se predomisli. Pohvalila mi se da je dobila mnogo veći honorar nego prošle godine, kad je zarađivala 12.000 eura mjesečno – priča izvor za Informer i dodaje:

– Mnogo joj znači i to što je Marko već unutra. Oni su raskinuli sredinom decembra, ali su već u januaru nastavili vezu. I dalje su zajedno, a dogovorili su se da to kriju i da se lažno pomirenje desi pred kamerama!
I Miljković je u “Zadrugu” ušao zbog novca. Sav honorar iz prethodne sezone uložio je u biznis sa duksericama i trenerkama, pa je ostao bez para.

– Govorio sam da nikad više neću ući u rijaliti, ali je ogroman honorar presudio da prihvatim ponudu. Pristao sam i zato što mogu da reklamiram svoj brend. Kada budem izašao odavde, moje finansijsko stanje će biti odlično! Možda i pobijedim, pa to bude pravi bum. Naravno, Luna je prva saznala da se vraćam u “Zadrugu”. Pružila mi je podršku – rekao je Marko pred ulazak.

S obzirom na to da imaju veliku podršku fanova, Luna i Marko će vjerovatno ostati do kraja u “Zadruzi”, koja bi ovog puta mogla da traje čak godinu dana, odnosno do 6. septembra!

(Avaz)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI