Luna histerisala, urlala, udarala u vrata, šutirala kante, Sloba načisto poludio! (VIDEO)

Opet su se posvađali Sloba i Luna i Đoganijeva je dobila neviđeni napad histerije, i tražila je (ponovo) da izađe iz Zadruge.

Sve je počelo kada je Sloba rekao Luni da ima utisak da se ona ohladila od njega.

– Ti se jesi ohladila, počela si da gledaš mene kao naviku. Priznaj to samoj sebi, i stojim iza toga hiljadu posto – poručio je Radanović.

– Neću da priznam nešto što nije istina – uzvratila je Đoganijeva.

– Duboko sam se zamislio i shvatio da si se ti mene zasitila… Sva se kola lome na meni, a ja ništa nisam uradio da bi se ti ljutila na mene – nastavio je Sloba.

Poslije toga je Luna počela da histeriše, izletila je napolje zgrabila ašov i počela da udara po vratima. Zatim je nekoliko puta šutnula kantu za đubre.

– On mene ne razumije, ja ga volim a kaže da sam se ohladila od njega, pusti me, luda sama, ne mogu više, hoću napolje – urlala je Luna na sav glas dok je Milan pokušavao da je umiri.

– Mama izvini! Trebala sam da ga usrećim, vidi na šta liči – dodala je Luna, a onda se pojavio Sloba koji je počeo da viče na Lunu.

– Počni da koristiš mozak! Mrzim kada samo tražiš izgovor da se posvađaš sa mnom!

– Boli me kada vidim da pored mene izgledaš kao mrtvak! – kroz plač je rekla Luna, a Radanović je vikao da se “Zadruga” tresla:

– Pa, je*o te, uradi nešto povodom toga! Prestani da praviš scene.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI