Lukas za ljetovanje sa novom djevojkom spiskao 15.000 eura

Odabrao je jedno od najluksuznijih ljetovališta, italijansko ostrvo Kapri, gdje je cijena aranžmana u hotelu na obali mora za njih dvoje 2.500 eura dnevno.

Aca Lukas i njegova izabranica Jovana Doroški otputovali su na kratak odmor od svega pet dana, za koji su izdvojili nevjerovatnih 15.000 eura, otkriva Kurir.
Jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima pretrpan je obavezama i skoro da ne stiže uopšte da predahne i odmori se od nastupa koje ima i radnim danima, ali po svaku cijenu je želio da provede barem nekoliko dana sa svojom novom djevojkom, s kojom je u vezi od ovog ljeta.

Odabrao je jedno od najluksuznijih ljetovališta, italijansko ostrvo Kapri, gdje je cijena aranžmana u hotelu na obali mora za njih dvoje 2.500 eura dnevno.

– Ovaj odmor Aca nije ranije planirao, mislio je da tek krajem septembra on i Jovana otputuju na neku egzotičnu destinaciju, kad završi sa svim obavezama koje ima. Ali prošle nedjelje jednostavno mu je došlo na ideju da ove nedjelje njih dvoje negdje otputuju i da tako iznenadi svoju djevojku. Uplatio je aranžman prošle nedjelje, nakon čega je otišao u Crnu Goru, gdje je imao zakazanu tezgu.

U ponedjeljak je pozvao Jovanu i rekao joj da se spakuje jer po podne imaju let za Italiju. Ona je bila šokirana ovim iznenađenjem, ali i vrlo sretna. Nažalost, neće moći dugo da se zadrže, samo pet dana. Acu u subotu uveče očekuje koncert u sklopu festivala Mjuzik vik na beogradskom Ušću, pa će morati do tada da se vrate – priča naš izvor blizak Lukasu.
Zanimljivo je da folker uopšte nije razmatrao koliko će ga koštati ovaj luksuz na ostrvu Kapri. Osim aranžmana od preko sedam hiljada eura, tražio je i da ima jahtu na raspolaganju, a imao je i još neke skupocijene zahtjeve.

– Prije polaska Aca je preko agencije tražio da mu iznajme plovilo jer on najviše voli da krstari kad je na odmoru. Mislim da je samo za jahtu platio još pet hiljada eura, a u tu cijenu ulazi iznajmljivanje, plaćanje vozača, osiguranje i drugo.

Takođe, morao je da plati i dvije povratne avionske karte, jer on i Jovana nisu mogli da stignu na redovan let koji je organizovan preko agencije. To je koštalo preko hiljadu eura. Tu su, naravno, i ručkovi i večere, kao i izlasci. Eto, kad se sve to sabere, Acu će luksuzno ljetovanje na Kapriju za samo pet dana koštati oko 15.000 eura.

Ali on nije neko kome su te sume važne. Aca je samo htio da iznenadi svoju djevojku i drago mu je što konačno mogu da provedu malo više vremena zajedno – zaključio je naš sagovornik.

View this post on Instagram

TRAFFIC!!! 😂

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Lukasa nismo mogli da dobijemo za komentar, vjerovatno zato što nije imao domet dok je krstario Tirenskim morem. Na svom Instagram nalogu objavio je nekoliko fotografija s ljetovanja na Kapriju i na njima se najbolje vidi koliko on i Jovana tamo uživaju, a to je i potvrdio porukom u svom stilu.
– Boli me – napisao je on ispod jedne od fotografija sa odmora.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI