Lukas prekinuo intervju kad su ga pitali za Branislavu!

Intervju za emisiju Ekskluzivno na televiziji Pink sa Acom Lukasom počeo je bez problema. On je govorio o djeci koja su zaposlena u Grandu. Njegova kćerka u toj kući radi kao šminkerka:

”Moja kćerka me šminka kad imamo emisiju u kojoj ja učestvujem. Tj kad je u toj smkeni kad ja dođem.. A sin Lazar radi takođe u Grandu. On je svašta pokušavao da radi – trenirao fudbal, pa hoće da pkeva… Ja mu kažem ‘Kako da pkevaš, sine moj, kad ti ne znaš da pkevaš? Nije lkenština, hoće da radi i ja mu kupim auto i zaposlio sam ga da radi kao vozač. Trenutno vozi Milana Mitrovića. Možda i avanzuje u estradnog menadžera. Nisam hteo da mu snimam album i da ga upropastim kad jednostavno nije talentovan. Ja znam ovaj posao mnogo dobro zato sam i u žiriju. Najbolje znam da kažem svom dketetu da nije za muziku.”

Kada je novinare zanimalo da prokomentariše raskid sa Branislavom Pašajlijom i njeno pokušavanje da zadrži medijsku pažnju raznim skandaloznim izjavama i golim fotkama Lukas je prekinuo intervju.

”Drago mi je bilo što smo se družili. Ja bih vas sad ispratio ako može.”

Lukasova Branislava je  za medije izjavila da očekuje da se Aca pomiri sa Sonjom i da je to znala i dok je bila sa njim u vezi.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI