Lukas i Sonja zajedno na aerodromu

Folk pjevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja prvi put su viđeni na istom mjestu nakon kraha braka, a par je zajedno došao iz Beča u Beograd.

Aleksandar i Sonja Vuksanović mjesecima nisu komunicirali nakon što je u medije isplivala informacija da je Sonja varala Lukasa sa košarkašem Markom Jarićem.

Ipak, nakon višemjesečnog medijskog prepucavanja, čak i zabrane prilaska koju je folker dobio nakon okršaja koji su imali u nekadašnjem zajedničkom stanu, očito su riješili da zakopaju ratnu sjekiru zarad najboljeg interesa zajedničkog djeteta.

Vuksanovići su zajedno viđeni na letu Beč – Beograd. Prva se na izlasku pojavila se Sonja, koja je sama vukla svoj kofer i užurbano se kretala ka parkingu, a nekoliko sekundi kasnije, Aca je izašao sa kćerkicom Viktorijom.

Na pitanje novinara otkud on i Sonja zajedno i da li to znači da su se pomirili, Lukas je nevješto pokušao da izbjegne odgovor.

– Ma ne, ona je išla svojim avionom, a ja svojim sa kćerkom – rekao je Lukas, da bi potom objasnio u kakvom su sada odnosu on i Sonja.

– Nismo Sonja i ja ni u kakvoj ljubavi, već normalno komuniciramo zbog djeteta – zaključio je folker, koji je potom uveo svoju mezimicu u automobil, vidno raspoložen. Pozdravio se sa prijateljima koje je sreo i ušao u automobil.

Dok je Lukas prividno otišao sa aerodroma, Sonja je i dalje bila na drugom izlazu sama sa prtljagom i razgovarala je telefonom. Potom je zaustavila prvi taksi i otišla.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI