Lukas dao zeleno svjetlo: Emelin objavio HIT “Tvoje” (VIDEO)

Kada su svoju snagu, energiju, emociju, kvalitet uložite u ono što radite i snimate onda se to zove “Tvoje”. U pitanju je nova pjesma i spot Emelina Fetića , i to prvi njegov projekat nakon muzičkog takmičenja Zvezda Granda. 
Svi oni koji su pratili najprestižnije muzičko takmičenje znaju da je ovaj pjevač ostavio svoj pečat , uvijek prepoznatljiv, profesionalan, pa i ne čudi činjenica da su mu svi prognozirali blistavu karijeru, a posebno njegov prijatelj Aca Lukas kome je Emelin bio i gost na solističkom koncertu u Zenici.

-Lukas je od samog početka snimanja pjesme bio prisutan i davao upute kako bi sve na kraju zvučalo i izgledalo vrhunski, i pjesma i spot. To mi veoma mnogo znači. Beskrajno sam mu zahvalan, rekao nam je Emelin.

Pjesmu “Tvoje” radio je vrhunski tandem Dragan Brajović Braja i Dejan Deki Kostić. Video produkcija povjerena je Tropical life is Fun ekipi iz Beograda, dok su kadrovi snimani u prelijepom Istanbulu.
-Vjerovali smo u pjesmu od prvog dana i siguran sam da smo napravili pravu stvar, kaže zadovoljni pjevač.

Publika je dobila hit, pravu klupsku pjesmu sa jedne strane, a opet sa druge ljubavnu u kojoj će se pronaći svi, a Emelin poručuje pjesmom:

-Tvoje, sve je ovdje tvoje

duša,tijelo moje

i srce da ti nudim sada

premalo je…

-Ubuduće sve što budem snimao, a toga će biti mnogo, ne izlazi dok Lukas ne odobri,  dodao je pjevač.

(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI