happy new year 2018

Ljuba Aličić progovorio o odnosu sa sinom

Kako se pisalo, Ljuba Aličić i njegov sin Dejan nikada nisu bili u dobrim odnosima nakon što je pjevač napustio porodični dom, ali su se zbližili prije šest godina.

Tada je Dejan snimio duet sa ocem i krenuli su da nastupaju zajedno, ali su ponovo počeli problemi. Kako je Dejan tvrdio, zbog Ljubine nove supruge.

– Želio sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i kćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale kada je trebalo da tata i ja pjevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu prijeti da će se, ako bude pjevao sa mnom, razvesti od njega. Poslije toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom – ispričao je tada Dejan, dok je Ljuba imao svoju stranu priče:

– Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želio da uspije u ovom poslu, ali on je neradnik i lijen. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost – rekao je prije pet godina Ljuba i otada nije želio da priča o sinu.

Međutim, stvari su se izgleda promijenile na bolje. Njih dvojica su tek nedavno zakopali ratne sjekire, a prvi korak učinio je upravo Ljuba, kada su se sreli na jednom nastupu, s obzirom na to da su obojica pjevači.

– Sada smo u super odnosima, hvala bogu. I on dobro radi. Dobro smo, sada smo dobro, ali ne bih mnogo o tome – rekao je Ljuba i potvrdio priču da se pomirio sa Dejanom, koji sada ima podršku oca za posao kojim se obojica bave.

(Kurir)

KOMENTARI