LEPA ZOKA: Ljepota i profesionalnost na jednom mjestu

Da muzika ne poznaje granice pokazuje i svojim primjerom pjevačica Zorana Bojanović koju sigurno sa razlogom zovu Lepa Zoka jer njena sama pojava plijeni pažnju gdje god se pojavi. Ova rođena Čačanka sa adresom u Čikagu  dugi niz godina svojim glasom i stasom oduševljava publiku koja je voli. 
Ipak vrlo skromna ova pjevačica kaže da ne voli puno pričati o sebi već sve ono što osjeća pokazuje pjevajući. 

Dovoljno je da posjetite Zoranin web sajt i shvatit ćete da je riječ o pjevačici koja itekako vodi računa o svojoj estradnoj karijeri. Na internet adresi http://www.zoranabojanovic.com nalaze se i pjesme koje je do sada snimila,a koje možete poslušati i uživati u istim. Također za sve one koji žele da im baš Zorana uljepša neku od zabava koje namjeravaju organizirati tu je i kontakt telefon na koji možete dogovoriti sve kada je u pitanju angažman.

Zorana trenutno priprema novu pjesmu i kako nam je rekla želi se maksimalno posvetiti tome, a do tada posjetite sajt http://www.zoranabojanovic.com i uživajte u pjesmama koje je do sada snimila i vrlo je ponosna na njih.
Pjevačica je vrlo aktivna i na društvenim mrežama tako da ćete informaciju više pronaći na njenoj fan page facebook stranici https://www.facebook.com/LeepaZoka/ koja je dostupna svim ljubiteljima dobre pjesme.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI