Lepa Lukić: Sa Tomom sam igrala remi po cijeli dan

Krajem septembra u “Kombank areni” biće održan veliki koncert u čast pokojnog Tome Zdravkovića, legende narodne muzike. Iako bi voljela da tamo nastupi, pjevačica Lepa Lukić se ipak neće pojaviti na velikoj sceni, budući da je svoj solistički koncert zakazala za 17. novembar.

Ona je presretna zbog toga što je bila jedna od Tominih najboljih prijateljica, a u intervjuu prisjetila se zajedničkih anegdota koje će joj ostati u najljepšem sjećanju do kraja života.

– To je bio jedinstven čovjek, koji je, evo, doživio i svoju drugu slavu. Pa ko to može?! Samo boem. Tom snagom boema volio je sve, ko majmun. Bio je divan kao prijatelj, kakvih je malo u životu. Družila sam se s njim, a i radili smo zajedno na moru – započela je Lepa svoju priču, a prisjetila se i zajedničkih nastupa na crnogorskom primorju.

– Družili smo se i igrali remi po cijeli dan. Ostanemo tako do uveče i jedva stignemo da se istuširamo pred nastup koliko se zanesemo. Ali ja sam bila najčvršća. Čim ostavim karte, brzo se umijem, sredim, našminkam i izađem da pjevam, kao da sam spavala sedam dana. A oni viču: „Joj, ženo, kako ti izdržiš?” i preskaču sjenke misleći da su bare koliko su umorni. To je bila super četvroka, do ludila smo se smijali. Toliko smo se družili, da sam znala kako Toma diše – ističe Lepa za koju je Toma jedna od najvećih muzičkih zvijezda svih vremena.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI