Lepa Brena i Dara Bubamara već godinama ne razgovaraju, a sada je otkriven razlog

Dara Bubamara u sve je lošijim odnosima sa nekadašnjom prijateljicom Lepom Brenom, a da su izbjegavale jedna drugu na luksuznim lokacijama u Monte Karlu, govori i činjenica da, iako su boravile na istim mjestima u Monaku, jedna sa drugom nisu progovorile ni riječ i navodno su eskivirale susret.
Njihov sukob traje već godinama unazad zbog neraščišćenih računa, a posljednji u nizu je eskalirao nakon Breninog koncerta u Areni 2018. godine jer je Dara tada napala Brenu da ju je iskopirala, što je nju šokiralo i uvrijedilo, piše “Svet”. Kao neko ko sebe smatra velikom zvijezdom, bilo joj je ispod časti da dozvoli bilo kakve loše komentare Dare Bubamare, te se navodno potpuno distancirala od nje, o čemu govori i njihovo mimoilaženje u Monte Karlu.
– Otkada nisu uspjele da se dogovore oko izdavanja njenog albuma, one ne razgovaraju. Tada je Dara bila jako ljuta i tvrdila da gazdaricu “Granda” više ne želi da vidi, a pošto se posvađala i sa Sašom Popovićem, raskinut je ugovor sa “Grandom”. Brena joj je više puta prelazila preko raznih priča i uvreda koje su do nje dolazile od Dare, ali Dara nije reagovala. Ona zna da Dara nije loš čovjek i da joj je brži jezik od pameti, ali nakon koncerta u Areni nije htjela da se miri – otkriva izvor za pomenuti časopis.

U Monte Karlu se Brena, inače, družila sa kumom Borisom Bekerom, koji tamo ima kuću.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI