LEPA BRENA: BEZ BOBINE POMOĆI, SAŠA I JA NE BI BILI GDJE SAD JESMO

Lepa Brena je otkrila kako je došlo do osnivanja “Grand produkcije” i priznala za Kurir da je njen suprug Boba Živojinović bio njoj i Saši Popoviću glavni finansijer! Folk zvijezda je nedavno dobila i priznanje za životno djelo u oblasti muzike i biznisa u Sarajevu.

– Sale i ja smo se godinama družili i radili zajedno, a jednog dana on je došao i predložio mi da pokrenemo zajednički privatni biznis i da od toga živimo, da ne radimo za druge. Meni se ta ideja dopala, ali pošto nismo imali sredstava, izašli smo pred Bobu s našim planom. Kada smo mu Saša i ja saopštili iznos, koji nije bio mali, Boba je rekao da će nam pomoći. On je izvukao svoja sredstva, tako da se može reći da je on naš finansijer i da bez njega mi ne bismo bili to što jesmo – otkrila je Brena za Kurir i prisjetila se kako je zarada od muzike u vrijeme kada je ona počinjala bila jasno definisana.

Brena dodaje i da joj je izuzetno drago što je omiljena među omladinom i što im služi kao uzor.

– Uvijek sam se trudila da im budem dobar uzor na koga će da se ugledaju. Mladi moraju da shvate da moraju da budu aktivni, vrijedni i da rade kako bi imali nešto. Moji sinovi su tokom studiranja u Americi radili i meni se to dopalo jer su tako shvatili da život nije bajka. Bilo da ste najbogatiji ili najsiromašniji, nikome ništa ne pada s neba. Bogati drhte nad tim kako da sačuvaju to bogatstvo, da plaćaju poreze i da uvećaju to. A oni što ne rade misle da će nešto da im se stvori samo – zaključila je pjevačica.

(Azra.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI