Lazar Jeremić otkrio: David i ja imamo tajnu (VIDEO)

Lazar Jeremić je tokom ”Izbacivanja” u ponedjeljak imao najmanju podršku publike i on je nakon drugog presjeka glasova napustio takmičenje u rijaliti programu “Zaduga 2“. Po izlasku iz Bijele kuće, Lazar je saznao da je njegov telefon još u posjedu bivše djevojke i vjerenice Anđele, ali i to da su mu sve društvene mreže ugašene, a evo šta je Jera rekao povodom toga:
Pa najviše mi je krivo što to medeno srce nisam dao Dušici, bez toga sam ostao, ali nema veze. Neću je kontaktirati, ima ko će da je kontaktira, postoje nadležni organi. Moje stvari ne smije niko da dira. Oni će se pozabaviti time i suguran sam da ću sve dobiti nazad. Što se tiče društvenih mreža, sve što je obrisano, to može i da se obnovi – rekao je Lazar.

Ono što nikoga nije ostavilo ravnodušnim, jeste blisko prijateljstvo Lazara sa Davidom Dragojevićem kome je pravo čak i veš, a pao je i poljubac. Lazar je istakao da ne smatra da će njegovo prijateljstvo sa Dragojevićem biti kao što je bilo u “Zadruzi”, ali da će se sigurno vidjeti.

Očekivanja su velika, gledao sam ga zaista kao velikog drugara, i njega i Anu. Ovo sam isto doživio sa još jednom djevojkom, tako da ne mislim da ćemo biti nešto bliži. Čućemo se, vidjećemo se, ali ne toliko. Ja smatram da je David iskren prema Ani i da neće da se odvoji od nje. David i ja imamo neku tajnu, pripremićemo iznenađenje za Anu – otkrio je Jeremić.
Lazarov boravak u Beloj kući je obilježila i veza sa atraktivnom zadrugarkom Natašom Moskvom, koja ga je ostavila u rijalitiju i smuvala se sa Adamom Đoganijem. Jeremić je istakao da planira da kontaktira bivšu djevojku, a da će vrijeme pokazati da li su njih dvoje stvoreni jedno za drugo.

Kada su ušli Nora i Marko, rekli su mi da mi se Nataša izvinila za sve i da me pozdravlja. Ja sam shvatio da je ona mislila da ja nisam toliko zaljubljen u nju, sada se vjerovatno raspitala za mene i da je uvidjela kakav sam zapravo. Kontaktiraću je sigurno, a da li ćemo obnoviti vezu, to ne mogu da pričam. Izlazićemo sigurno – rekao je Lazar.

Jerin odnos sa Branislavom Radonićem Brendonom je bio veoma poseban, ako je suditi prema Jerićevim riječima. Naime, Lazar je otišao u Brendonov stan s namjerom da upozna njegovu drugaricu, međutim, situacija nije išla po planu, pa Jeremić nije “omastio brke”, ali je zato dobio veoma iznenađujuće poruke od svog rijaliti cimera.

Baticu sam vidio, bio sam kod njega u stanu. Sve to stoji, bila je tu neka njegova drugarica Milena, mislio sam da će tu biti nešto, ali nije, ostao sam suh sa obje strane. Ne vjerujem da ćemo se čuti, batica je u svom svijetu. Slučajno smo se sreli, otišli kod njega u stan da popijemo piće, pojeli smo pile. Bilo je to simpatično i uzbudljivo viđanje. On je meni rekao kako se ja sviđam njegovoj drugarici, ja došao, drugarica sprema klopu, a nas dvojica sami pričamo, napravili smo selfi. Tu mi je bilo sumnjivo malo, turbulentno. To je bila normalna komunikacija, e kada sam otišao, onda su počele poruke – “Batice, imaš zgodno tijelo”, e to mi je bilo čudno – ispričao je u intervjuu za Pink.rs Lazar.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI