Lapsus band pomaže mlade talente!

Članovi “Lapsus banda”, odlučili su da pomognu jednoj talentovanoj mladoj dami da ostvari svoj san i napravi prve korake u profesionalnom bavljenju muzikom.

Najpopularniji bend u regionu raspisao je na društvenim mrežama konkurs, a pobjednica istog će dobiti fantastičnu priliku da bude gost u njihovom novom hitu koji izlazi u septembru.

“Dragi naši, a prije svega drage naše mlade dame, poslije svog ovog vremena provedenog u bavljenju muzikom, svjesni smo da nijedan uspjeh ne dolazi preko noći. Potrebni su talenat, rad, ali i sreća i prava prilika. Baš zato, odlučili smo da nekoj od vas pružimo mogućnost da napravi svoje prve korake na javnoj sceni.

Kao što smo mi svojevremeno počeli sa obradama pjesama dragih kolega, i vama će pjesma otvoriti vrata uspjeha. Potrebno je da snimite obradu jedne naše pjesme i postavite je na instagram uz tagovanje našeg profila i heštag #lapsuscover. Najboljoj od vas, po mišljenju našeg žirija pružiće se prilika da gostuje u pjesmi i spotu za našu novu pjesmu “Oči boje čokolade”.

Zbog određene teme pjesme konkurs je otvoren samo za djevojke, a trajaće do 20.8. u ponoć. Dakle, na vama je da imate talenat i ambiciju, sve ostalo je naša briga.

Pjevajmo zajedno! Voli vas vaš Lapsus band”, napisali su momci koji sve više dokazuju da su jedna od najvećih regionalnih muzičkih senzacija u posljednjoj deceniji.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI