KRISTIJAN IZ ZATVORA DOGOVARA SA STANIJOM TAKTIKU ZA ZADRUGU!

Kristijan Golubović pozvao je iz zatvora Staniju Dobrojević i predložio joj da ponovo naprave pakt ukoliko on uskoro izađe ranije sa robije i uđe u “Zadrugu 2”! Kontroverzni kriminalac će pisati molbu za uslovni otpust jer želi da se udruži sa starletom kao prije tri godine u “Farmi 6” kako bi zajedno došli do finala i uzeli 50.000 eura!


Bez obzira na to što njih dvoje ne pričaju otkako je Kristijan natjerao Staniju da mu da polovinu nagrade od pobjede u “Farmi 6”, on se odvažio da je kontaktira. Golubović je iskoristio to što je starleta zbog operacije morala da napusti “Zadrugu”, pa ju je pozvao i iznio joj svoj predlog.

– Stanija se još u Americi oporavlja poslije operacije i bila je u potpunom šoku kada ju je Kristijan pozvao. Iako su u veoma lošim odnosima, ona je saslušala šta ima da joj kaže. Objasnio joj je da će pisati molbu za skraćenje zatvorske kazne i da se nada da će zajedno sa njom ući u “Zadrugu”. Predložio joj je da sve razmirice ostave iza sebe i naprave neviđen šou u Pinkovom novom rijalitiju – prepričava za Informer Stanijina dobra prijateljica.

Ona nam je objasnila da starleta nije znala šta ju je snašlo. Pokušala je da prekine razgovor, ali s obzirom na to da i dalje nije ravnodušna prema Kristijanu, saslušala je sve što je imao da joj kaže.

– Kristijan je u svom maniru u nekim momentima i vrijeđao Staniju. Rekao joj je da je ispala glupača što se petljala sa Vladimirom Tomovićem, da se spustila nisko i da taj “papan koji tuče žene” nikada neće moći njemu da parira. Posavjetovao ju je da se primiri kada se vrati u “Zadrugu”, da se ne muva ni sa kim i da sačeka da on izađe iz zatvora i uđe u rijaliti. “Kada ja uđem dobićeš i veći honorar”, obećavao joj je Kristijan.
On je ubjeđen da bi uz njenu pomoć uspio da dođe do finala i rekao joj je da će ovog puta on njoj dati polovinu nagrade – prenosi naša sagovornica.

Prema njenim tvrdnjama, Dobrojevićka je rekla Kristijanu da joj da vremena da razmisli o prijedlogu.

– On je uglavnom pričao, a Stanija ga je slušala. Na kraju mu je rekla da ne može odmah da mu odgovori i da je najbolje da vide prvo hoće li on uopšte izaći iz zatvora. Tresla se dok je razgovarala sa njim. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, a i plaši ga se. To je najgora kombinacija emocija – zaključuje Stanijina drugarica.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI