KRALJ KLUBOVA OSVAJA EVROPU: Šule Ljumić novu pjesmu posvetio voljenoj ženi (VIDEO)

Njegov novi singl „Ne dam tebe ja“ osvojio je veoma brzo srca publike, a posebno ženske populacije, drugim riječima žene lude za ovom pjesmom Šuleta Ljumića kojeg publika zove „KRALJ KLUBOVA“. Inače je Šule pjesmu posvetio svojoj ljepšoj polovini supruzi Mini za koju je ona namjenski i rađena.

-Baš tako, pjesmu sam posvetio ženi koju najviše volim pa sam i na ovaj način želio da joj iskažem zahvalnost na ogromnoj podršci i razumijevanju, kaže nam Ljumić.

Da je na njegovim nastupima itekako najbolji provod govori i činjenica da se oko njega „otimaju“ vlasnici klubova i diskoteka širom Evrope.  Kako kažu ko nije bio na Šuletovom nastupu ne zna šta je pravi provod. Upravo takvi provodi do zore su u Clubu „Emy“ u Frankfurtu gdje trenutno nastupa i pravi lom.

Da se Šule ozbiljno posvetio svojoj karijeri govori i činjenica da priprema nove pjesme sa vrhunskim autorima ali i promocije istih.

-Već pripremam novi singl koji bi trebao izaći prije ljeta, a za čitatelje Estradnjaci.ba ekskluzivno ću otkriti da se pjesma zove „Srce nije kamen“ i nadam se da ću i ovoga puta pogoditi „u metu“ .

Šule se odlučio promociju pjesme uraditi prvo u Sarajevu  a zatim u Podgorici, a na naše pitanje zašto je prvo odabrao Sarajevo kratko je uz osmijeh odgovorio:

– Ipak se zna gdje su najbolji kritičari i stručnjaci za pjesmu… U Bosni brate mili.

Ove godine Šuleta očekuje puno posla. Između ostalog nastupi na crnogorskom primorju, a nakon toga ponovo dijaspora.

Bilo je ugodno razgovarati sa pjevačem koji zna šta želi kada je karijera u pitanju, iskoristite slobodno vrijeme, posjetite Club „Emy“ u Frankfurtu  i provedite se uz vrhunsku interpretaciju „Kralja klubova“ Šuleta Ljumića i zapjevajte novu pjesmu „Srce nije kamen“!

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI