Komšije otkrile šokantne detalje iz života Romane Panić

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da je Romana Panić sa svojim partnerom Filipom uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, ekipa „Alo!“ uputila se u naselje Veljko Vlahović, u kojem je pjevačica nedavno kupila stan, kako bismo od njenih komšija provjerili šta sada misle o njoj.
Romanina komšinica Vesna ispričala nam je da pjevačicu dugo nije vidjela, ali nam je poručila da ju je vijest o njenom hapšenju veoma iznenadila.

– Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmijana. Čitala sam u novinama šta se desilo… Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna – rekla je Vesna i pokazala nam zgradu u kojoj Romana ima stan.

Tu smo zatekli Milivoja, koji nam se predstavio kao upravnik zgrade, te nam je otkrio kada je posljednji put sreo pjevačicu.

Nisam je vidio od prije korone. Bila je ovdje za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i htjeli su da zovu policiju… Muzika je bila glasna, ona je pjevala, vjerovatno pod dejstvom alkohola – rekao nam je na početku razgovora ljubazni gospodin, te dodao da je u garaži i dalje parkiran „pežo“ italijanskih tablica, koji je vozio pjevačicin dečko Filip, s kojim je uhapšena u Australiji. Kako nam je komšija Milivoje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pjevačica mu nikada nije dala novac za održavanje.

– Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam prije par dana gomilu računa na njenim vratima- kaže on.

– Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lijep, dolazio je tu stalno, uvijek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmijana, pristojna – kaže Milivoje, penzionisani policijski pukovnik, dok je njegova supruga Rada sa terase iz prizemlja sve vrijeme slušala naš razgovor.
– Mnogo mi je žao što se to desilo, što se obrukala i što su je uhapsili. Nikada prema meni nije bila neljubazna niti arogantna – dodala je Rada dok je čistila terasu, koja se nalazi tik ispod Romanine.

Podsjećanja radi, Romana Panić i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni su prije nekoliko dana u Brizbejnu, u Australiji, zbog krađe. Oboje su, nakon priznanja krivice, dobili po 12 i 14 mjeseci zatvora, a osim toga, moraće i da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI