Komšije otkrile: Sloba često dolazi kod Kije

Kija Kockar je nakon izlaska iz rijalitija kupila stan u Beogradu i preselila se iz Zrenjanina. Svoj dom potpuno je opremila i u njega se nedavno uselila.

Pobjednica “Zadruge”, pjevačica Kristina Kija Kockar, skućila se u elitnom dijelu naselja Karaburma. Kako bismo vidjeli gdje je Kija pronašla svoj dom, ali i kakva je kao komšinica zaputili smo se među njene susjede.


Naselje je puno novih zgrada i luksuznih vila, a Kija je odabrala stan na kraju jedne slijepe ulice. Komšije ističu da je kod njih uvijek mirno, nema gradske buke i vreve, a vazduh im je čistiji nego u centru zbog velikog zelenila i šume koja se nalazi u blizini. Iako nisu stigli Kiju da upoznaju dobro jer se skoro doselila iz Zrenjanina u Beograd, nije im promakao detalj da joj je bivši suprug Slobodan Radanović čest gost.

Starija gospođa koja živi u zgradi u kojoj se nastanila Kristina rekla nam je da kroz prozor često viđa bivše zadrugare Anu Korać i Slobu Radanovića kako dolaze kod nje. Doista, Anu dok nije ušla u rijaliti, a Slobu i sada.

(Blic)
Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI