Komšije Ace Pejovića otkrivaju kakav je kada se ugase kamere!

Aco Pejović svoj privatni život vješto krije od očiju javnosti, a sada su njegove komšije na Bežanijskoj kosi otkrile kakav je pjevač van kamera.
Jedna komšinica odmah je rekla da je Pejović divan, kao i cijela njegova porodica, a otkrila je i da najstarija kćerka Magdalena više ne živi sa njima. Ono što je zanimljivo je da Aca redovno ide u crkvu.

– Aco je veliki vjernik. Posti, ide na pričest, liturgiju, ispovijeda se… Viđam ga stalno u ovoj našoj crkvi na Bežaniji. Mogu vam reći da je i porodicu tako vaspitao. Oni su prava hrišćanska porodica, vjernici su, skromni su i pošteni – kaže komšinica.

Teška životna drama u kojoj se porodica Pejović našla prije nekoliko godina, kada je Acinoj supruzi Biljani pukla aneurizma, kako kaže komšinica, promijenila je pjevača iz korijena:
– On se u potpunosti okrenuo vjeri i mislim da ga je to i održalo u životu. Bogu hvala, sve se dobro završilo, opet zahvaljujući vjeri. Kćerkice su slijedile tatin primjer, pa su i same našle mir u molitvi.

– Kćerke su im prelijepe. Sve imaju dugu i lijepu kosu, moderne su. Ali na stranu sve to, odlični su đaci. Jedna je završila fakultet, druga studira medicinu i odličan je student, ova najmlađa je odličan đak… Jednostavno, Pejovići su porodica na koju bi svako trebalo da se ugleda – rekle su komšije.

(Republika.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI