Kome smeta uspjeh covera koje je publici poklonila Emina Tufo: Dva najslušanija uklonjena sa youtuba

Redakciji portala Estradnjaci.ba od jučer se javlja veliki broj naših čitatelja a ujedno i fanova poznate pjevačice Emine Tufo sa pitanjem zašto su dva od deset covera koje je ona otpjevala i poklonila publici uklonjeni sa youtuba. Fanovi su ogorčeni na otaj potez i prvo što su pomislili je to da je nekome očigledno smetao uspjeh koji je Emina postigla sa snimanjem i objavljivanjem kompletnog projekta “Pjesmom do vašeg srca”.
Da bi dobili adekvatan odgovor pozvali smo pjevačicu koja kaže:

– Upravo sam doputovala sa nastupa iz Belgije, a također sam i ja jučer dobila veliki broj poruka i poziva i ostala sam zatečena. Radi se o pjesmama-coverima “Nisam žena koju život mazi” i “Nije sreća u bajkama” sa najvećim brojem pregleda za kratko vrijeme. Jedan je imao skoro pola miliona, a drugi oko 300.000. Žao mi je zbog moje publike, jer kao što znate koliko sam dala sebe u sve ovo. Nadam se da ću sa svojim timom naći rješenje za nastali problem. Zaista ne znam kome bi to smetalo, rekla nam je Emina.

Nadamo se da će se ove pjesme ponovo naći na youtube i da će ih publika ponovo sa istim žarom slušati kao i ostalih osam covera pjevačice koja iz dana u dan bilježi sve veći uspjeh na estradnoj sceni.

(Estradnjaci.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI