Ko je poznati pjevač i autor, veliki prijatelj Ruže Efendić, koji je pjevačici “skrojio” potencijalni hit “Predugo sam volela”? (VIDEO)

Uveliko se sluša nova pjesma Ruže Efendić “Predugo sam volela” koja je došla u pravo vrijeme, a koja je publiku jednostavno razgalila kako svojim tekstom tako i muzikom koja brzo ulazi u uši. Ruža je to “donijela” onako kako je i osjećala stihove ove pjesme, a autor numere je više nego zadovoljan na koji način je to njegova velika prijateljica i učinila. 
Ono što je tekstopisac i kompozitor unio u ovu pjesmu je duša koju samo ima neko poput autora i pjevača Peđe Medenice koji je za Ružu “skrojio” pjesmu koja je potencijalni hit. Koliko cijeni pjevačicu pokazao je to i ranije, jer na svim njegovim privatnim slavljima među njegovim prijateljima i rodbinom Ruža je tu da se zajedno proslavi ali i da zapjeva, jer Peđa jednostavno obožava njenu interpretaciju. 

U novoj pjesmi Ruža se srodila sa tekstom i muzikom i pjeva o ranjenoj ostavljenoj ženi, zato drage dame ovo je pun pogodak za vas koje ste doživjele istu sudbinu, ali glavu gore, poručuje i pjevačica!
(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI