Kija se povlači sa estrade zbog trudnoće!?

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa Zadruga, pobjednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja.
Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija. Riješila je da uplovi u muzičke vode, a njene pjesme na Jutjubu broje milionske preglede. Osim toga, gdje god da nastupi puni klubove do posljednjeg mjesta.

Danas je Kija bila gošća u emisiji “Premijera”, te je tom prilikom otkrila svoje dalje poslovne planove, ali i šta se dešava u njenom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, koja je podigla veliku prašinu u javnosti, a sada je riješila i da otkrije da je sve bio samo izazov.

– Došla sam u taj stadijum da ja mogu da se šalim na svoj račun. Uvela sam neki izazov sa mojim nekim drugaricama koje su prošle slično kao i ja, tako da smo se malo zabavile.

Nedavno se pojavila vijest u medijima da je Kija prestala da se bavi pjevanjem i da je stavila tačku na bavljenje javnim poslom. Riješila je da zapuši usta svima koji su širili neistine o njenoj karijeri.
– Osim ako nisam trudna (smijeh), a nisam. Baviću se, jedva sam sklopila mjesec dana, a već su počeli da pričaju o tome da sam se ja povukla – kaže ona, a piše Espreso.

Potom je najavila da u toku nedjelje snima spot i da uskoro možemo da očekujemo njenu novu pjesmu.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI