KIJA OTKAZALA VJENČANJE SA SLOBOM

Kockar i Radanović planirali svadbu u Americi, ali je ona poslije burne svađe riješila da zauvijek ostavi pjevača * Na snimanje “Pinkovih zvezda” došli odvojeno i nisu prozborili ni riječ

U to se uvjerila ekipa Informera, koja je juče, na drugu godišnjicu njihovog braka, došla na snimanje “Pinkovih zvezda”, gdje su Kija i Sloba članovi žirija. Njih dvoje su u Šimanovce stigli odvojenim automobilima, u studio su ušli na različite ulaze i međusobno nisu prozborili ni riječ! Kija je napomenula da je ovog puta zauvijek raskinula sa Slobom.
– Ne volim ga više! Vjerovala sam da će biti najbolji muž na svijetu, ali se pokazao kao veoma loš – kazala je pjevačica, koja se trudila da izbjegne Radanovića, pa je umjesto u apartmanu sa ostalim članovima žirija, sama sjedila u studiju do početka snimanja.
– Preboljela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se sjetim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim
– samouvjereno je rekla Kockar.

Ona nije željela da otkrije zbog čega su se ovog puta burno posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.
Zaluđeni fanatici žele da završimo zajedno. Oni, kao i Slobodan, ne mogu da se pomire sa činjenicom da se to ipak neće desiti. Taj čovjek neće da me ostavi na miru, a za mene je sve gotovo! Kako nakon svega što mi je učinio možemo da imamo sretan kraj?! Ponizio me pred cijelom nacijom… – kazala je pjevačica, koja Slobi očigledno nije uspjela da oprosti preljubu sa Lunom Đogani.
U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sjede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija – Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

Iako Kija napominje da je stavila tačku na njihovu ljubav, Sloba se nada da će se predomisliti.
– Osjećam nostalgiju i neku čudnu emociju na današnji dan, kad smo prije dvije godine u crkvi zaokružili našu ljubav. Volio bih da poslije snimanja odemo na ručak… Ne znam koliko je to izvodljivo, pošto se naš odnos stalno mijenja, čas je toplo, čas hladno. Na Kristinu ne mogu da se naljutim. I kad me iznervira, brzo me prođe. Uvijek ću se truditi da imamo dobar odnos – rekao je Radanović.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI