Kija Kockar tužila Lunu Đogani!

Luna Đogani javno je optužila Kiju Kockar da joj sabotira nastupe, nakon čega je Kockareva odlučila da tuži svoju suparnicu.
Luna je, naime, prije dvije večeri u “Zadruzi 3” zamjerila svom ocu Gagiju Đoganiju što je pozdravio Kiju nakon jedne od “Zadrugovizija” i tom prilikom je iznijela tvrdnje da joj Kija sabotira nastupe.

– Kija Kockar meni napolju zagorčava život. Šalje svoje fanove da mi sabotiraju nastupe, da me pljuju, da me gađaju – počela je Luna kroz suze, pa nastavila:

– Ta žena meni zagorčava život napolju vezano za posao. Hoćete da čujete istinu? Da, nemam nastupe. Dva mjeseca sam sjedila kod kuće i nisam ništa radila zato što su mi ljudi slali fanove da me sabotiraju, da me maltertiraju na mojim nastupima. Da ne mogu da radim, da jedem, sjedila sam kod kuće.
Nakon ovih Luninih tvrdnji oglasila se i Kija, koja navodi da će cijeli slučaj završiti na sudu, budući da je Đoganijevu odlučila da tuži zbog ovih optužbi.

– Moja advokatica je obavještena upravo, jer sam sad vidjela snimak. Jako je bilo ružno gledati, na stranu to što sam se ja pominjala. Meni je sve ovo jako ružno i tužno. Ali svi smo odrasli i moramo da stojimo iza svojih riječi, a za iznošenje takve neistine o meni, za to će odgovarati pred nadležnim organima – rekla je Kija za IDJTV.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI