Kija Kockar o tajnom zadatku u rijalitiju Zadruga 2!

Rijaliti “Zadruga 2” startovao je u četvrtak, 6. septembra. Pobjenica prve sezone Kristina Kija Kockar prisustvovala je svečanom otvaranju luksuznog zdanja u Šimanovcima, a tom prilikom osvrnula se na medijska pisanja o njoj imajući u vidu da je posljednjih mjeseci udarna tema tabloida.

– Svi mediji u jednom trenutku su pisali neke negativne stvari za mene… Razumijem da mora da se prodaje tiraž i da je to bitno, zar ne?! Nekad ubodu nešto, a nekada ne… Većinom ne! Pogotovu što se tiče mog emotivnog statusa. Dajte tog dečka o kome pišete da mi pomogne sa kesama iz prodavnice i koferima! Nemam nikoga! Kada budem imala partnera, vjerujte, saznaćete… I ja ga jedva čekam!

Na portalima i u štampi se provukla priča da ćeš u novoj sezoni “Zadruge” dobiti tajni zadatak i preuzeti ulogu Drveta mudrosti… Da li je to tačno?

– Niko mi to do sada nije ponudio, što ne znači da neće… Ukoliko se desi, biće zanimljivo.

Hoćeš li iskoristiti priliku da se tim putem osvetiš Luni Đogani za sve što si preživila u rijalitiju?

– Nema potrebe da ja njoj vraćam milo za drago, mislim da se to samo vratilo. Uvijek sam govorila da Bog sve gleda, tako da ne bih se petljala u to – odlučno je odgovorila Kockareva.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI