Keba isprozivao ovu pjevačicu

Pjevača Dragana Kojića Kebu na aerodromu je sačekala novinarka Katarina Nikolić koja mu je postavila nekoliko pitanja povodom veoma aktuelnih dešavanja, a to je činjenica da su folkera tražili pripadnici policije, a pričalo se i da je pobjegao iz zemlje.

– Ako je neko mislio da sam pobjegao iz zemlje, nisam, evo vidite vratio sam se. Sve se sa policijom završilo kako treba i ne bih da sada trubim o tome, spavam mi se – kazao je Kojić i dodao:

– Bio sam poslovno u Sofiji, da se razumijemo. Ovo je bio splet okolnosti što se dogodilo, a što bi rekao moj sin Igor rekao, ja sam talija, šta ću.

Novinarka emisije ”Premijera Vikend Specijal” upitala je pjevačicu da je nedavno čuo da je pevačica Milica Pavlović kazala kako je u toku muzičkog takmičenja u kom se ona pojavila bio veoma strog.

Ja sam samo britak. Ne znam šta umišlja, šteta, ima veoma lijepo ime, ali ne umije da ga nosi. Možda bi joj neko drugo ime bolje pristajao. Umjesto Milica, Tripica. To ti je škembić. Ili Bukvica. Svaki moj komentar je bio na mjestu – kazao je Keba, a potom zatražio da mu se više pitanja na temu njegove kolegice ne postavljaju.

Kako će se ovi komentari dopasti mladoj pjevačici, ostaje da vidimo.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI