Kćerka Zorice Brunclik je trudna sa zvijezdom “Granda”, a odluka o datumu vjenčanja će iznenaditi mnoge!

Pjevačica otkriva da će njena nasljednica ovih dana izgovoriti “sudbonosno da” pjevaču Milošu Vujanoviću, ali će slavlje biti organizovano poslije porođaja.
Pjevačica Zorica Brunclik ne krije sreću što će dobiti peto unuče, ali prvo sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Ona otkriva da će njihova kćerka Zlata uskoro stati na ludi kamen, ali da je svadbeno veselje planirano za slijedeću godinu, nakon porođaja njene nasljednice.

– Oni će se registrovati ovih dana, a svadbu, zapravo crkveno vjenčanje, planiramo prve nedjelje septembra. Ja sam uzbuđena zbog toga što se oni vole i što su zaljubljeni – kaže Brunclik i dodaje:

– Ona je vrlo isključiva, pogotovo sada pošto je u drugom stanju. Nijedna moja sugestija se ne prihvata, a ni ne uvažava. A i ne smijem ništa da prekršim, da mi ne izađe čmičak – navodi pjevačica kroz osmjeh.

Što se tiče Zlatine trudnoće, njena ponosna majka kaže da je sve u odličnom redu.

– Hvala bogu, trudnoća super napreduje, što bi se reklo, raste kao kvasac. U aprilu čekamo djevojčicu, i to će biti peto naše unuče – ponosno ističe Zorica.
Pjevačica svojoj kćerci neće davati savjete što se braka tiče, jer kako kaže, prave riječi tu ne postoje već samo kompatibilnost osoba koje stupaju u bračnu zajednicu.

– Tu ne postoje savjeti, jer da imam taj receprt ja bih bila najbogatija žena na svijetu. To su dvije srodne duše i ili pasujete ili ne pasujete. Garancije nema – zaključila je Zorica.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI