Kćerka Zdravka Čolića uskoro postaje dio estrade!

Živa legenda domaće muzičke scene Zdravko Čolić ima dvije kćerke, Unu Zvezdanu i Laru. Njegova starija nasljednica pojavila u spotu za pjesmu “Esma”, a sada pokazuje želju da postane poznata ličnost, baš kao njen tata.
– Okej je Una, dobro uči, ali malo i popušta sa gradivom… I tata je tako. (smijeh) Izlazi ona već uveliko, ali ne može duže bez roditelja, takvo je vrijeme. Obožava klubove, a voljela bi da postane poznata i kada se bude odlučila za to imaće moju podršku, sad je tom dobu kad sve njene drugarice žele isto, šta ćemo – navodi Zdravko za regionalne medije, pomirljivim tonom, dodavši da kćerke ne vole da slušaju njegovu muziku.

View this post on Instagram

🔙

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on

Podsjećamo da Una pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Prije gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara.
Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu koja mnogo košta. Često objavljuje fotografije iz noćnog provoda, koji joj je, kao i njenim vršnjacima, najzanimljivija aktivnost, uz česta putovanja van granica Srbije, gdje odsjeda u luksuznim hotelima.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI