Katarina Grujić: Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama

Ljubavni život Katarine Grujić oduvijek je zanimao publiku, a ona je otkrila na koj način je uspjela da preboli bivše ljubavi.

Često ne znam šta je sa ljudima. Onda shvatim koliko moja publika voli moje pjesme i da ih zanima moja karijera. Ne vidim potrebu da djevojčica od 15 godina ili žena od 30 do 40 želi da zna sa kim sam ja i šta radim sa svojim momkom. Više mi je toga preko glave, ali jasno mi je, čim gledaju rijaliti u tolikoj mjeri. Shvatite da je njihova zanimacija isključivo tuđ život. Niko ne treba da zna ništa o privatnom životu nijedne javne ličnosti”, rekla je Katarina.”

Gdje izlaziš kada želiš da se sakriješ od pogleda javnosti?

“Ne dozvoljavam da to što ljudi gledaju u tuđe dvorište utiče na način na koji živim, na mjesto gdje ću izaći i sa kim. Jednostavno nemam zadrške i ne razmišljam o tome da li će i kako ko da komentariše moje pojavljivanje bilo gdje. Sama sam birala ovaj posao i da budem poznata ličnost. Ako mi se ide u neki klub, restoran, splav, biću tamo. Bilo bi licemjerno da se bunim i da mi smeta kada me neko slika, priđe tu gdje sam ja ili me komentariše”, izjavila je pjevačica.

Aktivna si na društvenim mrežama. Koliko često te lajkuju bivši momci?

Ne dao im Bog. Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama. Ne može me niko od njih lajkovati ili dobiti, sve i da hoće”, rekla je Grujićka.”

(Glossy.espresso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI