Karleuša spremna za YouBox spektakl u nedjelju, saznali smo i neke detalje

Jelena Karleuša spremna je za spektakl koji će, obećava, u nedjelju u 21 sat, ekskluzivno na YouBox aplikaciji pomjeriti granice!

Pop zvijezda će održati lajv koncert na čijoj je pripremi radilo oko 150 ljudi, a pripreme trajale nedjeljama unazad.
Organizatori su joj strogo zabranili da otkriva mnogo detalja, u želji da fanove uživo potpuno razoružaju i ostave bez riječi. Mi smo sa Jelenom prije spektakla popričali i jedno je sigurno – ljudima širom svijeta prezentovaće nešto što niko nije.

– Od jedne interesantne ideje da se napravi lajv onlajn koncert, to smo doveli na malo viši nivo i to će moći da vidi cijela planeta i da se Srbija ne postidi, moram to da kažem. Toliko smo se trudili, toliko smo dali emocija, ideja, truda, rada, toliko smo uložili materijalnih sredstava da to izgleda onako kako će izgledati, da će se stvarno postaviti jedan novi domaći zadatak. Ne zbog mene, nego zbog čitave ekipe koja je radila dan i noć da u nedjelju uveče čitav svijet može vidjeti kako mi to radimo. Postoji Superboul, postoji Evrosong, ali postojaće i ovo – rekla nam je Jelena.

Jelena je istakla da joj se jako sviđa ideja oko YouBoxa, jer izvođačima daje priliku da budu u kontaktu sa čitavom planetom. Ovo joj je prvi put da tako nešto radi, a upravo zbog toga će i, kako kaže, biti za pamćenje.

– Zabranili su mi da otkrivam detalje. Ja bih sada na nos progovorila, ali neću – našalila se JK.

Kada je Jelena u pitanju, naravno da će biti i presvlačenja, mijenjanja scena i svega ostalog što se očekuje od ove pop dive, ali, opet, nije smjela mnogo da nam otkrije.
Toliko sam se potrudila da sam dobila kompliment da treba da se bavim modnim dizajnom, što i hoću. Stvarno sam dala 300 posto sebe, zajedno sa mojim saradnicima, da kostimi budu…maestralni! Niko neće imati ovakve kostime u univerzumu, nijedna svjetska zvijezda!

– Naravno, mora da ostane i taj efekat iznenađenja koji će svi moći da vide kada instaliraju aplikaciju YouBox, koja je besplatna, i da jednostavno uživaju u neviđenom spektaklu i dobiju ono što mnogo, mnogo košta – rekla nam je JK i još jednom pozvala sve da u nedjelju uživaju u njenom spektaklu:

Instalirajte aplikaciju YouBox, jer mislim da je ovo nešto što će pomjeriti granice u domaćem i balkanskom šoubiznisu. Vrijediće pogledati nešto što može da stane rame uz rame i sa Evrosongom i sa mnogim ozbiljnim svetskim manifestacijama.

Koncert će biti na otvorenom, na jednoj vrlo interesantnoj lokaciji i, kako kaže Jelena – goriće i nebo i zemlja.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI