KARLEUŠA O NATAŠI BEKVALAC: Nikad bolje nije izgledala!

Pop diva Jelena Karleuša sprema novi singl. Naime, Jelenini fanovi su primjetili da je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vide Jelena i njen kolega Emir iz “Lapsus benda”, te su mnogi posumnjali da mala od skandala sprema duet sa popularnim bendom

Jelena nije željela da potvrdi ovu informaciju, ali je sa osmjehom na licu pričala o kolegi.

 – Kada je riječ o Emiru, moram da kažem da je on moj miljenik. Ali nikada nisam potvrdila nešto. Vrijeme je da se strpite još malo pa da saznate – rekla je JK kroz smjeh i dodala da će uskoro izdati novu pjesmu.

Pjevačica se osvrnula i na Natašu Bekvalac koja je nedavno izdala numeru “Mala plava”, s kojom obara sve rekorde. Panonska barbika je nedavno izjavila da je Jelena “mega car” a evo kako Karleuša komentariše kolegicu.

– Moram da kažem da Nataša nikad bolje nije izgledala. Izgleda kada žena prolazi kroz težak period u životu da najbolje izgleda. Čestitam joj povratnički singl. Onog momenta kada je pjesma izašla svi su to dočekali na nož, ja sam znala da će biti veliki uspjeh. Sve što se u Srbiji dočeka na nož, poslije bude veliki hit. Želim joj sve najbolje, ja podržavam žene koje se bore same. Ona je samohrana majka dvoje djece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku – rekla je Jelena. 

Nedavno je počelo emitovanje nove sezone “Zvezda Granda”, a mnogi su primjetili da se Karleuša i Viki više ne svađaju kao prije.

 – Viki je samo neko ko je shvatio pravila igre. Više me ne iritira. Drugačiji je koncept ove sezone, mislim da vatra tek predostoji –  rekla je JK.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI