Karleuša: NE MOGU VIŠE DA IMAM DJECU!

Pop zvijezda Jelena Karleuša otkriva da ne može više da ima djece, te zato neće svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću ispuniti najveću životnu želju – da dobije sina!

Pjevačica, koja u javnosti uvijek izgleda snažno i moćno, priznaje da je privatno veoma krhka i ranjiva, te da joj problemi sa zdravljem ne dozvoljavaju da proširi porodicu.

Da li se Duško miri s tim da mu nećeš roditi treće dijete, odnosno sina?
– Duško prvo mora da shvati da je veliko pitanje da li bismo treći put dobili sina. Vjerovatno bih opet rodila djevojčicu. Kada razgovaramo o tome, ja mu sve to kažem i na taj način ga odgovaram od ideje da pravimo treću bebu. Mada ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu kćerku.

Šta vas spriječava da radite na tome?
– Ja sam zdravstveno loše i zbog toga ne bih više mogla da imam djecu. Imala sam već tri carska reza: dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća, odnosno sam porođaj sada je veoma opasan za mene.

Na sreću, već si majka dvije divne djevojčice. Atina i Nika ne oskudijevaju ni u čemu. Plašiš li se da će postati bahate?
– Vrlo sam stroga, a Duško je taj koji im sve dozvoljava. Nisu bahate, iako imaju sve što požele. Moja djeca raspremaju za sobom, ne ostavljaju smeće, kažu i “dobar dan”, i “hvala”, “izvini”, “doviđenja”, “prijatno”, persiraju starijima. Njih dvije idu u devet sati uveče na kupanje i u krevet. One ne znaju ko su javne ličnosti u Srbiji, skoro pa i da ne znaju koliko su im mama i tata poznati. Ne opterećujemo ih svojim poslovima. Totalno su zaštićene, ali mora da se zna red. Naše ne je za njih veliko ne. Ne moram mnogo da pričam sa Atinom i Nikom, dovoljno je samo da ih pogledam. Kada su baš nevaljale, brojim: tri, dva i na jedan ustajem.

Kako provodiš vrijeme kada nisu upaljeni reflektori?
– Volim da provodim vrijeme sa njima. Igramo se, crtamo, gledamo televiziju, kuham im.

Ti umiješ da kuhaš?
– Ja super kuham. Spremam hranu djeci bez obzira na to što imam dvije dadilje. Atina i Nika najviše vole kada im mama kuha. Imam čak i modle, pa pravim kolače u obliku zvijezde, srca, zeke. Njih dvije vole pasulj, kiflice, gibanicu…

Kuvaš i pasulj?
– Kraljica sam pasulja, pravim ga najbolje na svijetu. Ipak, ja sam neko ko ne prodaje tu priču u javnosti. Kada bih izašla u javnost sa pričom kako sam sjajna kuharica, niko mi ne bi vjerovao. Prodajem ono što je ljudima lako da povežu sa mnom, sa mojim provokativnim izgledom. Uostalom, ne moraju ljudi da znaju sve o mom privatnom životu.

Znači privatno si potpuno drugačija nego na sceni?
– Naravno! Znam da budem i najneprivlačnije i najaseksulanije biće na svijetu kada to poželim.

Imaš li tremu kada Duško treba da gostuje u estradnim emisijama, jer se ne snalazi pred kamerama kao ti?
– Na malim ekranima ja sam oštra, ali privatno sam veoma povučena. Nigdje ne izlazim, nigdje se ne krećem. Dosadni sam kućni tip koji ne voli da se šminka, da se oblači. Sve sam suprotno od onoga što mislite o meni. Niti sam gruba, niti sam oštrog jezika. Duško je privatno dominantniji od mene. I baš zato što ga dobro znam nemam tremu kada nastupa u nekoj emisiji, on je pravi fudbaler.

Šta to znači “pravi fudbaler”? Za njih kažu da su glupi.
– Postoje predrasude o fudbalerima. To kažu i za pjevačice: da su glupe, neobrazovane, nemušte. Istina je da ima mnogo takvih, ali ima i drugačijih. Duško je jako pričljiv i elokventan, ali u javnosti je takav kakav je. On se bori na svoj način, nije vičan kada treba da se priča o škakljivim temama. Međutim, kada treba da govori o sportu, on nema nikakvu blokadu. Kada ga pitaš o estradi ne zna šta bi rekao, jer ga to ne zanima mnogo.

Da li ga nervira kada otkrivaš detalje iz vaše spavaće sobe?
– Ponekad. Kada sam pisala kolumne, to je za njega bio veliki stres. Svađali smo se dosta tada.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI