Kadri propao nastup, niko od publike nije došao?

Još od samog ulazka u sedmu sezonu rijaliti show programa “Parovi”, Elvin Kadrić Kadra istakao je pjevanje kao svoju primarnu profesiju pored fudbala koji nikada nije igrao profesionalno.
On je koristio svaku moguću priliku u toku boravka u zemunskoj vili kako bi zapjevao i raspoložio sve ukućane ali i gledaoce pjesmama kojima je to teško uraditi no nije odustajao i nastavio je da se drži svojih načela kada je riječ o izboru muzičkog pravca.

Po izlasku svi su očekivali da će Kadrić poput drugih rijaliti učesnika koji su se otisli u svijet estrade izgraditi karijeru i početi da puni splavove, arene ili makar kafane no to se nije desilo. Čak i ako je imao par nastupa po mjesnim zajednicama u Njemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni približan nivo svojih kolega.

Na društvenim mrežama se i dalje spekuliše o njegovom odnosu sa fanovima koji su ga bodrili do samog kraja a na koje je kako oni naglašavaju Sarajlija iz Hadžića brzo zaboravio no oni nikako nisu zaboravili na njega te su danas na jednoj od fan stranica na kojoj se redovno diskutuje o učesnicima “Parova” isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi.
Na pitanje da li ima snimke od sinoć- predpostavlja se sa nastupa Elvin je odogovrio: “Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio”

Da li će Elvin Kadrić ući u osmu sezonu rijaliti show programa “Parovi” i nastaviti sa pjevačkom karijerom ostaje nam da vidimo.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI