Kaća Grujić otkriva kako je dečko varao!

Katarina Grujić raskinula je sa dečkom, a tek nakon toga saznala da ju je momak varao. Ovo je razbjesnilo pjevačicu koja je otkrila da su svi sem nje znali za nevjerstvo.

lako bi mnoge žene kada vide Katarinu Grujić pomislile da sigurno ne postoji muškarac koji bi joj bio nevjeran, to se zaista dogodilo.
– To sam saznala poslije raskida, ali šta mogu, bilo pa prošlo. Svako je otišao svojim putem. Da sam u tom trenutku saznala da me dečko vara, ne bih mu oprostila. Što se tiče prevare i sličnih stvari, možda, kažem samo možda treba da se oproste ako ste dugo u braku i imate djecu, jer ste proveli sto godina zajedno, ali u vezi ne bih prešla preko prevare – otkrila je pjevačica koja dodaje da je bila ljuta što je prijatelji nisu obavjestili na vrijeme:

– Neki prijatelji su čak šutili i od mene. Iskreno se ljutim, ja da sam saznala, odmah bih rekla svom prijatelju. Ali svi smo različiti. Nekome da kažeš, on bi se naljutio. Ja se ne bih naljutila, ali voljela bih da sam na vrijeme znam kim imam posla.

S druge strane, Kaća kaže da nikada nije prevarila.

– Nisam tako nešto uradila, ali kao što govorim u svojoj pjesmi, doživjela sam da ljudi, prijatelji bivšeg momka, neću sada da navodim kog, misle su da sam tuđa, da nisam njegova, da ga varam sa svima, a ja sam uvijek bila njegova – kaže ona, a piše Blic.

View this post on Instagram

Night night 🌏

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Kaća je priznala da voli čipkani veš, a otkila je se tako oblači u domu.

-Kada se probudim, skuham kaficu, uživam, gledam televiziju. Neki veliki ogrtač, čipkani veš, krzno, dijamanti, tako izgledam kod kuće. Više volim kada na prvi dejt odem sa muškarcem da budem zakopčana do grla, da se iznenadi kada me vidi bez odjeće – dodala je pjevačica.
Uprkos tome što vodi računa o zdravlju, Grujićka se ponovo razboljela.

– Radila sam tri-četiri dana zaredom, nisam spavala uopšte, sinoć sam kasnije legla, a i hladan je vazduh. Razboljela sam se – zaključila je pjevačica koja je nedavno imala problema kada je za dlaku izbjegla operaciju.

(Star)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI